مهم ترین دلایل روشن نشدن گوشی
مهم ترین دلایل روشن نشدن گوشی
اگر نمی دانید دلایل روشن نشدن گوشی چه می تواند باشد یا اینکه در صورت روشن نشدن تلفن همراه خود باید چکار کنید با ما همراه باشید.
در این مطلب به بررسی دلایل روشن نشدن گوشی می پردازیم و در ادامه راهکارهای مناسب آن را ارائه می دهیم.
یکی از دلایل روشن نشدن گوشی می تواند فریز شدن باشد
این اتفاق بیشتر برای تلفن های همراه سیستم عامل اندروید اتفاق می افتد. در این روش گوشی به قدر ی سرد میشود که باید صبر کنید تا سردی گوشی پایین بیاید و این یعنی فریز شدن گوشی. در این حالات باید چندین بار دکمه پاور را بفشارید.اگر مشکل شما همچنان حل نشده است ما را همراهی کنید.
با خارج کردن باتری تلفن همراه، به گوشی خود شوک دهید
این روش را در جایی به کار بگیرید که صفحه نمایش شما بالا نیامده و همچنان صفحه سیاه رنگ است، یا وقتی که قادر به دیدن لوگوی خود نیستید. اینکار باعث میشود تا گوشی مجددا از اول روشن شود. دوستانی که امکان انجام این کار را ندارند، به روش زیر عمل کنند:
1. پاور گوشی خود را به مدت ۳۰ ثانیه بگیرند تا تلفن همراه خاموش شود.
2. باید صبر کنید ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه، گوشی خاموش بماند.
3. حالا گوشی شما آماده روشن شدن است.
خرابی باتری
برای پی بردن به این موضوع باید باتری خود را مورد بررسی قرار دهید که تغییر رنگ یا تغییر حجم یافته است یا خیر. برای اینکار کافیست آن را تست کرده و در گوشی مشابه دیگر بیندازید تا ببینید مشکل از باتری می باشد یا مشکلی دیگر دلیل بر روشن نشدن گوشی شما وجود دارد.
کاهش یا افزایش دمای باتری
بیش از حد گرم شدن و یا سرد شدن باتری نیز میتوانید اختلالاتی در شارژ باتری ایجاد کند. مثلا باتری شارژ نمیشود و یا شارژ خود را از دست میدهد. این مشکل ممکن است بخاطر خرابی یک قطعه باشد. در این صورت باید تلفن همراه را نزد یک متخصص ببرید.
از کار افتادن دکمه پاور
اگر نتوانستید از دکمه های پاور خود استفاده کنید احتمال خرابی آنها زیاد است. برای اینکار میتوانید از نرم افزار Power Button to Volume Button استفاده کنید و وظیفه دکمه خود را به دکمه های کاهش یا افزایش صدا بسپارید.
خراب بودن یک عامل نرم افزاری
اگر گوشی شما خاموش باشد و اقدام به روشن کردن تلفن همراه کردید و با لولگوی گوشی مواجه شدید و صفحه دیگری جز نمایش لوگو بالا نیامد، حتما یک عامل نرم افزاری موجب روشن نشدن گوشی شما شده است. در این حالت باید گوشی خود را ریکاوری کرده و به تنظیمات کارخانه باز گردانید.
مشکل در عملکرد سیستم عامل گوشی
در بعضی مواقع پس از روشن کردن گوشی با دکمه پاور، در طول چند ثانیه گوشی دوباره خاموش شده و ری استارت میشود. این اتفاق نشان از مشکل در سیستم عامل گوشی دارد که برای حل آن باید ابتدا گوشی را ریست و به حالت کارخانه برده و در ادامه گوشی خود را فلش کنید.
سوختن نمایشگر
گاهی ممکن است بر اثر ضرباتی که به گوشی شما وارد شده، صفحه نمایشگر شما روشن نشود و این تصور را به وجود آورد که گوشی خاموش شده و روشن نمیشود. راه حل این مشکل فقط تعویض نمایشگر گوشی میباشد.
خراب شدن هارد موبایل
اگر با علائمی چون: ویبره زدن موبایل و سپس خاموش شدن آن یا روشن شدن گوشی و دیدن نام برند و مجدد خاموش شدن گوشی برخورد کردید، ممکن است هارد شما آسیب دیده باشد در این شرایط بهتر است ابتدا یکبار گوشی خود را فلش کرده و بعد به فکر تعویض هارد گوشی خود بیفتید.
چطور وقتی گوشی روشن نمی شود، آن را ریست کنیم؟
برای این کار لازم است گوشی را در حالت ریکاوری برده و بعد اقدام به ریست کنیم.
ریکاوری در دستگاه های سامسونگ
کسانی که گوشی سامسونگ دارند، میتوانند به این شیوه عمل کنند:
در زمان خاموش بودن گوشی دکمههای پاور، افزایش صدا و هوم را با هم بگیرید.
دکمه ها را تا زمانی که لوگوی سامسونگ را مشاهده نکردید، رها نکنید.
حالا شما وارد حالت ریکاوری شده اید.
اکنون میتوانید با کمک دکمه ها، در گوشی بچرخید و اقدامات لازم را انجام دهید.
ریکاوری در گوشی های ال جی
دارندگان تلفن همراه ال جی برای ریکاوری گوشی خاموش خود میتوانند از دستورالعمل زیر استفاده کنند:
در ابتدا دو دکمه پاور و کاهش صدا را با هم بگیرید.
با مشاهده لوگوی ال جی فقط دکمه پاور را برای یک ثانیه رها کرده و دوباره آن را بفشارید.
در صفحه ای که وارد میشوید گزینه Recovery Mode را با دکمه پاور انتخاب کنید.
حالا با ورود به حالت ریکاوری میتوانید به کمک دکمه ها به بخش تنظیمات رفته و فکتوری ریست را اعمال کنید.
معرفی یک شیوه تخصصی برای روشن کردن گوشی خاموش شده
نام این روش، روشن شدن گوشی با "بازگردانی فریم ور" است که برای هر گوشی دستورالعمل خاصی وجود دارد. برای استفاده از این روش عبارت reinstall firmware را در کنار نام و مدل گوشی خود در گوگل سرچ کنید تا دستورات لازم برای انجام آن در اختیار شما قرار بگیرید. البته بهتر است اینکار را در کنار یک متخصص انجام دهید.